Ναδαλ / Ο ΝΑΔΑΛ ΖΗΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ / Το ματς της χρονιάς για τον έλληνα πρωταθλητή.

Ναδαλ / Ο ΝΑΔΑΛ ΖΗΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ / Το ματς της χρονιάς για τον έλληνα πρωταθλητή.
Ναδαλ / Ο ΝΑΔΑΛ ΖΗΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ / Το ματς της χρονιάς για τον έλληνα πρωταθλητή.

Ναδαλ / Ο ΝΑΔΑΛ ΖΗΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ / Το ματς της χρονιάς για τον έλληνα πρωταθλητή.. Άλλωστε, στο χώμα ο ναδάλ είναι…κορυφή. Ο ράφαελ ναδάλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών. He won matches against andy roddick and the rafael nadal in previous rounds. Πρότυπά της ο ράφα ναδάλ, ο ρότζερ φέντερερ αλλά και η σερένα ουίλιαμς. Ο ράφα ναδάλ στο πρώτο σετ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος.

Στα ημιτελικά του grand slam της μελβούρνης προκρίθηκε… Αναπνοής τους ναδάλ και φέντερερ) απέναντι στον έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος θα επιδιώξει να. Ο ράφαελ ναδάλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών. Ο ράφα ναδάλ και ο ρότζερ φέντερερ συναντιούνται για 6η φορά στο παρίσι, για τον ημιτελικό του ρολάν γκαρός. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του κορυφαίου ράφαελ ναδάλ.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα του Grand ...
Στέφανος Τσιτσιπάς: Λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα του Grand ... from www.ieidiseis.gr
Ο τρυφερός πολεμιστής ράφα ναδάλ. Ο ναδάλ αποθεώνει τον τσιτσιπά εν όψει του σημερινού τελικού! Για να φτάσει όμως ο τζόκοβιτς στον τελικό προηγήθηκε μια τιτάνια προσπάθεια απέναντι στον τρομερό ναδάλ που εν τέλει λύγισε στον ημιτελικό του αγαπημένου του τουρνουά. Άλλωστε, στο χώμα ο ναδάλ είναι…κορυφή. Ο ράφα ναδάλ χαίρεται για την κατάκτηση του 20ου grand slam τίτλου. Στα προημιτελικά ο ναδάλ ο ράφαελ ναδάλ νίκησε τον σεμπάστιαν κόρντα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του. Οι 20 τίτλοι grand slam μαρτυρούν του λόγου το αληθές και είναι σίγουρο πως σύντομα θα ξεπεράσει τον roger. «σημαντική μέρα για μένα, αλλά δεν είμαι χαζός».

Ωστόσο θα εκπλαγώ αν ο ναδάλ φτάσει σε.

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του κορυφαίου ράφαελ ναδάλ. Ο ράφα ναδάλ και ο ρότζερ φέντερερ συναντιούνται για 6η φορά στο παρίσι, για τον ημιτελικό του ρολάν γκαρός. Ο ράφαελ ναδάλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών. He won matches against andy roddick and the rafael nadal in previous rounds. Ο τρυφερός πολεμιστής ράφα ναδάλ. Στη σκιά των γιγάντων του τένις, του ισπανού ραφαέλ ναδάλ και του σέρβου νόβακ τζόκοβιτς, ο γερμανός αλεξάντερ ζβέρεφ, αγωνίστηκε σήμερα στον ημιτελικό του roland garros για τον δεύτερο. Ο «νολε» είναι το φαβορί για την κατάκτηση του 19ου major τίτλου του (πλησιάζοντας σε απόσταση. Ο ράφα ναδάλ στο πρώτο σετ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Στα προημιτελικά ο ναδάλ ο ράφαελ ναδάλ νίκησε τον σεμπάστιαν κόρντα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του. Κι αν ο ισπανός δεν έχει χάσει ακόμα από τον πιο σπουδαίο αντίπαλό του στο 'φιλίπ. Ο ράφα ναδάλ χαίρεται για την κατάκτηση του 20ου grand slam τίτλου. Αναπνοής τους ναδάλ και φέντερερ) απέναντι στον έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος θα επιδιώξει να. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για ναδάλ.

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του κορυφαίου ράφαελ ναδάλ. Πρότυπά της ο ράφα ναδάλ, ο ρότζερ φέντερερ αλλά και η σερένα ουίλιαμς. Η τιτανομαχία της ρώμης σε ένα video! Κι αν ο ισπανός δεν έχει χάσει ακόμα από τον πιο σπουδαίο αντίπαλό του στο 'φιλίπ. Τελικό με νόλε ο τσιτσιπάς, εκθρόνισε τον ναδάλ σε επική μονομαχία!

ΝΑΔΑΛ/Το φιλί στη σύζυγο του μετά το 1o Roland Garros ως ...
ΝΑΔΑΛ/Το φιλί στη σύζυγο του μετά το 1o Roland Garros ως ... from www.kerkida.net
He won matches against andy roddick and the rafael nadal in previous rounds. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του κορυφαίου ράφαελ ναδάλ. Ο ράφα ναδάλ και ο ρότζερ φέντερερ συναντιούνται για 6η φορά στο παρίσι, για τον ημιτελικό του ρολάν γκαρός. Εφθασε αρκετές φορές πολύ κοντά στο να τα παρατήσει. Άλλωστε, στο χώμα ο ναδάλ είναι…κορυφή. Πρόσφερε τρεις τόνους τρόφιμα για παιδιά σε φτωχές οικογένειες. Πρότυπά της ο ράφα ναδάλ, ο ρότζερ φέντερερ αλλά και η σερένα ουίλιαμς. Για να φτάσει όμως ο τζόκοβιτς στον τελικό προηγήθηκε μια τιτάνια προσπάθεια απέναντι στον τρομερό ναδάλ που εν τέλει λύγισε στον ημιτελικό του αγαπημένου του τουρνουά.

Εφθασε αρκετές φορές πολύ κοντά στο να τα παρατήσει.

Τρομερή κίνηση από τον ράφα ναδάλ στη μαγιόρκα, με τον κορυφαίο τενίστα να προσφέρει τρόφιμα σε παιδιά που το είχαν. Πρότυπά της ο ράφα ναδάλ, ο ρότζερ φέντερερ αλλά και η σερένα ουίλιαμς. Η αποχώρηση του ράφαελ ναδάλ εν μέσω αποθέωσης! Να γίνει η νούμερα ένα τενίστρια στον κόσμο. Ο ράφα ναδάλ στο πρώτο σετ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Η τιτανομαχία της ρώμης σε ένα video! Ο ραφαέλ ναδάλ και νόβακ τζόκοβιτς κοντράρονται με τους ντιέγκο σβάρτσμαν και ματέο μπερετίνι και με νίκες θα σφραγίσουν την τιτανομαχία τ. Ο ράφαελ ναδάλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών. Στα ημιτελικά του grand slam της μελβούρνης προκρίθηκε… Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του κορυφαίου ράφαελ ναδάλ. Ο ισπανός που είναι στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον έλληνα τενίστα που έχει σήμερα τα. Τελικό με νόλε ο τσιτσιπάς, εκθρόνισε τον ναδάλ σε επική μονομαχία! Ο ναδάλ αποθεώνει τον τσιτσιπά εν όψει του σημερινού τελικού!

Ο ραφαέλ ναδάλ και νόβακ τζόκοβιτς κοντράρονται με τους ντιέγκο σβάρτσμαν και ματέο μπερετίνι και με νίκες θα σφραγίσουν την τιτανομαχία τ. Να γίνει η νούμερα ένα τενίστρια στον κόσμο. «σημαντική μέρα για μένα, αλλά δεν είμαι χαζός». Ευχαριστημένος από την πορεία του στο australian open αλλά όχι φυσικά από την ήττα στον τελικό δήλωσε ο ράφα ναδάλ ο οποίος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του νόβακ τζόκοβιτς στο παιχνίδι. Ο ράφα ναδάλ χαίρεται για την κατάκτηση του 20ου grand slam τίτλου.

Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς με τον Ναδάλ
Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς με τον Ναδάλ from www.to10.gr
«σημαντική μέρα για μένα, αλλά δεν είμαι χαζός». Ο ράφαελ ναδάλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών. Εφθασε αρκετές φορές πολύ κοντά στο να τα παρατήσει. Πρότυπά της ο ράφα ναδάλ, ο ρότζερ φέντερερ αλλά και η σερένα ουίλιαμς. Πρόσφερε τρεις τόνους τρόφιμα για παιδιά σε φτωχές οικογένειες. Ο ραφαέλ «ράφα» ναδάλ παρέρα (rafael nadal parera, 3 ιουνίου 1986) είναι ισπανός αντισφαιριστής. Η τιτανομαχία της ρώμης σε ένα video! Κι αν ο ισπανός δεν έχει χάσει ακόμα από τον πιο σπουδαίο αντίπαλό του στο 'φιλίπ.

Η αποχώρηση του ράφαελ ναδάλ εν μέσω αποθέωσης!

Η τιτανομαχία της ρώμης σε ένα video! Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για ναδάλ. Ο «νολε» είναι το φαβορί για την κατάκτηση του 19ου major τίτλου του (πλησιάζοντας σε απόσταση. Ωστόσο θα εκπλαγώ αν ο ναδάλ φτάσει σε. Ευχαριστημένος από την πορεία του στο australian open αλλά όχι φυσικά από την ήττα στον τελικό δήλωσε ο ράφα ναδάλ ο οποίος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του νόβακ τζόκοβιτς στο παιχνίδι. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του κορυφαίου ράφαελ ναδάλ. Στα προημιτελικά ο ναδάλ ο ράφαελ ναδάλ νίκησε τον σεμπάστιαν κόρντα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του. Ο ράφα ναδάλ χαίρεται για την κατάκτηση του 20ου grand slam τίτλου. Ο ραφαέλ «ράφα» ναδάλ παρέρα (rafael nadal parera, 3 ιουνίου 1986) είναι ισπανός αντισφαιριστής. Άλλωστε, στο χώμα ο ναδάλ είναι…κορυφή. He won matches against andy roddick and the rafael nadal in previous rounds. Το ματς της χρονιάς για τον έλληνα πρωταθλητή. Εφθασε αρκετές φορές πολύ κοντά στο να τα παρατήσει.

Advertisement